Äntligen nya golv i lägenheten!

Jag hade mina drömmar och tankar när jag flyttade in i min bostadsrätt om att det skulle bli en toppmodern lägenhet med allt jag behövde. Jag trodde samtidigt att det skulle gå snabbt, och jag fick den samtidigt billigt på grund av att det fanns en hel del som behövdes göras. Men det har tagit längre tid än vad jag först trott och det är inte förens nu som jag har lyckats ordna med ett av de större arbetena i lägenheten. Jag har nämligen äntligen lyckats byta golvet, och dessutom nästan helt själv!

Golven som jag hade innan var enbart plastmattor, och det var verkligen överallt i lägenheten. Plastmattor är verkligen otroligt fula och jag har länge plågats med att ha med dem att göra. Men jag fick ändan ur vagnen och ringde till min pappa så han kunde komma och slita upp plastmattorna för att kunna lägga parkett, golvet som jag alltid velat ha. Jag hittade ett väldigt fint golvwww.bygghemma.se, så det var inte heller jättedyrt.

När allt var klart och förberett för att lägga golvet så var det också fruktansvärt enkelt. Det gick väldigt snabbt och även om jag bökade och höll på en del så slutade det med att jag hade lagt parkett i hela vardagsrummet, i sovrummet och ute i hallen! Lägenheten blev en helt annan efter att det fått nytt golv, och nu äntligen kan jag känna mig mer nöjd med den inredningen jag har. Förhoppningsvis ger det här mig lite extra kraft att ta tag i allt annat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *