Chris Pratts förvandling

Många har kanske inte riktigt så bra koll på vem Chris Pratt är, men för de som känner till honom så vet ni att han är en av de mest älskvärda skådespelarna i Hollywood just nu. Jag personligen är en stor favorit av honom och det han gör, för det han tar till scenen handlar om en humor som nästan kan beskrivas som vardaglig och inte på något sätt framtvingad. Chris har haft många olika roller genom åren, och det stora genombrottet kom nog egentligen när han var med i Parks and Recreation. Där spelade han dem dumsnälle Andy som charmade allt och alla och hade en kropp som i ärlighetens namn såg ganska plufsig ut. Men man älskade honom ändå.

Sedan så visade det sig att Chris fick rollen som Star Lord i Guardians of the Galaxy, och det gjorde att han, likt många andra skådespelare, verkligen började träna. Det gav verkligen resultat. Han gick ner massa kilon och blev riktigt vältränad, och att då lägga på ett extremt vackert yttre till ett extremt vackert inne gör Chris Pratt till killen som alla drömmer om.

Och det lär inte sluta där. Det ska bli en till film som Star Lord och så kommer han dessutom att vara med i den kommande nyinspelningen av Jurassic Park. Det finns med andra ord stor anledning att tro att Chris Pratt kommer bli ett av de allra största namnen i Hollywood, och fortsätter han ha sin underbara inställning till allt så kommer han också att bli en riktig legendar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *