Det perfekta att äta till filmen

popcornMånga av oss tycker om att äta olika saker framför tv:n. Jag har mina favoriter som jag tänkte redogöra för nedan, men alla har ju sina egna smaker. Dock är det vissa saker som känns mer filmsnacks än annat, och jag tror nog att många av er håller med mig!

Popcorn
Popcorn är klassikern att äta i biosalongen såväl framför tv:n. Det är väldigt lättlagad snacks, där man antingen bara slänger in dem i micron eller poppar dem själva på spisen. Det fina med popcorn är att de är varma när man äter dem, och att det går att få dem i olika smaker. Salt är standard och även smör, men jag gillar när man har på lite sour cream, för att få ännu mer smak på dem. Det kan aldrig någonsin bli fel med popcorn.

Chips och dip
Chips alldeles för sig själv är ju supergott, men det blir alltid godare om man också har dip till. Jag är en sådan som gillar att blanda smaker, vilket betyder att jag gärna tar en chipssort med en smak och olika dipsorter med helt andra smaker. Det är smaskigt att blanda på det sättet och skapar helt nya smaksensationer som är helt oslagbara.

Grönsaker
Vill man inte använda sig av chips så fungerar det nästan lika bra att använda grönsaker att dippa. Det är framför allt fyra grönsaker som jag gillar mest och det är gurka, morot, blomkål och paprika. Alla fyra är bra att göra i stavar eller som bukett och gör dem enkla att dippa och njuta av!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *