Födelsedagspanik!

Jag vet inte vad jag ska göra. Jag har lite panik för tillfället, för jag har ingen aning om vad jag ska ge till min pojkvän i födelsedagspresent. Saken är den att jag inte har någon idé, jag har alldeles för många idéer, och jag vill ju kunna välja den idé som passar allra bäst och spara de andra till senare tillfällen som julafton och andra högtider. Så ni får helt enkelt göra en insats för mig idag och hjälpa mig reda ut vad det är som skulle passa bäst till en sofistikerad kille som använder skjorta på jobbet och gillar sport och god mat och dryck. Kom igen nu, detta har jag att välja på!

Manschettknappar
Det här är något som jag aldrig riktigt har förstått mig på, men det är uppenbarligen så att min kille gillar dem väldigt mycket. Det är något som man har på skjortan, typ som ett smycke, och tydligen ska det samtidigt hålla ihop tygen på ärmen längst ner. Jag har faktiskt aldrig tidigare hört talas om det, men om det är det som min kille vill ha så är det också det som han kommer att få. Jag har börjat titta runt lite på vad som skulle vara bra grejer, och jag hittade bland annat manschettknapparna här: http://www.getpersonal.se/presenter/present-till-pojkvan.html. Det ser för övrigt ut som att vara en användbar sida i framtiden.

Klocka
Klockor vet jag att han tycker om, för jag har redan köpt två stycken till honom under den tid som vi har varit tillsammans. Det gör att jag har bra koll på vad han gillar. Dock har det varit billiga varianter tidigare, eftersom att vi inte har haft så mycket pengar, men efter att det har förändrats så finns nu möjligheten för mig att lägga ner lite mer krut på nästa klocka. Dessutom har jag tänkt mig någon form av gravyr, så vi får se vad det kan bli.

Parfym
Parfym är något som min kille faktiskt använder lite för sällan, enligt mitt tycke. Det är därför som jag brukar gå runt och lukta efter de dofter som jag gillar i butikerna, och sedan subtilt hinta om att han borde prova den parfymen. En parfym som jag verkligen har fastnat för är Paul Smith Extreme, och jag tror jag faktiskt ska slå till på en sådan till honom. Idag använder han Hugo Boss, en parfym som jag tycker luktar mindre gott.

Så vad säger ni, vad borde jag satsa på först?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *