Min åsikt om paparazzi

När man blir kändis så är det en del saker som man kommer att behöva göra sig redo på. Det blir alltid så att strålkastarljuset riktas mot personen och det kommer bli betydligt mycket mer utrymme för media, något som man säkerligen både har sett fram emot och gjort sig redo inför. Men det finns också de som inte hanterar det lika bra som andra, och ibland kan uppståndelsen bli lite för påfrestande och för mycket, speciellt när fotografer lurpassar i princip överallt för att kunna ta ett avslöjande foto av dig. Helt enkelt för att det är sådana saker som säljer och intresserar.
Dessa paparazzifotografer befinner sig samtidigt i ett läge där de är i hård konkurrens och det gäller att hitta den bästa bilden för att dels göra sig själv ett namn och samtidigt få betalt. Då händer det, ganska ofta, att dessa människor går över gränsen för vad som är hederligt för att de ska få sin bild, och då på kändisens bekostnad. Det är med andra ord en utsatt situation för båda parter, den ena måste kanske frångå egna principer samtidigt som den andra blir kränkt.

Men i viss mån måste också kändisar förstå att det här är en del av att vara känd. Visst ska det finnas gränser och personliga trygghetszoner, men när strålkastarljuset väl har landat på dig så är det mycket som händer, och saker som man behöver vara förberedd på. Jag menar inte att de har sig själva att skylla, utan det handlar mer om att det är en del av kändisskapet. Och så länge man sköter sig och är snäll så ligger makten alltid hos kändisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *