Min favoritsida för inredning

Jag älskar när man får se bilder på hur kändisar bor. Tv-programmet Cribs som gick på MTV förut (det kanske det gör fortfarande?) tittade jag mycket på, och förundrades över hur lyxiga hem det finns. Stora matsalar, fler badrum och sovrum än man behöver, biosalonger, lyxiga pooler – det finns ingen hejd verkar det som, och smakar det så kostar det. Jag drömmer om att bo i ett vackert hus, men kanske inte med så mycket överflöd som de har. Kolla till exempel in Robbie Williams lyxiga villa!

vitrinskåp

Vitrinskåpet

Inredning är ett intresse som jag inte har tagit upp här på bloggen, men det är något som jag tycker är väldigt roligt. Jag älskar fina saker och att ha det fint omkring mig. Det går väl lite hand i hand med mode på ett sätt. När det gäller inredning så beställer jag det mesta på nätet med tanke på att priserna oftast är mycket bättre där. Min favoritsida är www.trademax.se som har väldigt fina saker. Där får man gratis frakt, och dessutom fri retur om man skulle ångra sig, och när man beställer större saker (som möbler) så får man sakerna levererade till dörren.

Trademax har allt från soffor och sängar till prydnadsföremål, utemöbler, fina vitrinskåp, lampor, badrumsinredning och mycket mer. Vi har ganska mycket från Trademax i vårt hem, bland annat ett väldigt snyggt matbord. Vi tittade först på IKEA efter matbord för små kök, för de ska ju vara bra på compact living, men vi hittade inget som vi gillade där. Trademax hade ett mycket bättre utbud!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *