Roligt från Golden Globe – klipp

Golden Globes är precis som Oscarsgalan en händelse där skådespelare och filmer belönas med priser för insatser som de gjort under året. Det som är skillnaden mellan de två galorna är att Golden Globes också täcker i serier på tv, vilket egentligen gör att den galan är lite mer rättvis än vad Oscars är. Ärligt talat så är serier och filmer lika populära, i vissa fall är serier än mer populära då de kan följas över längre tid. Golden Globes är också en gala som inte är riktigt lika uppstyltad och mer avslappnad, vilket öppnar upp för att det kan bli betydligt roligare både i programledarnas monologer och i talen.

Tidigare år har Ricky Gervais varit programledare för galan, men det ska sägas att han har varit lite väl hård och plump i sina skämt, så för några år sedan tog istället det populära SNL-paret Tina Fey och Amy Poehler över. Det har visat sig vara ett väldigt bra beslut, för de är väldigt roliga tillsammans och har en personkemi så få andra kan matcha. Titta bara på det här.


https://www.youtube.com/watch?v=Aw-wODbjmZI.

Jag är helt såld på de här galorna, och Golden Globes har verkligen vuxit till att bli den som jag uppskattar allra mest, enbart för att den helt enkelt är roligast och samtidigt täcker in så mycket fler priser, med tanke på priserna till tv-serier. Oscarsgalan är visserligen något som jag absolut inte missar, men Golden Globes har blivit prioritet nummer ett för mig. Har ni missat denna gala så kan jag verkligen rekommendera er att sätta av tid för den, för det är verkligen värt det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *