Snart är nästa Bondfilm här!Daniel Craig har verkligen tagit tag i något om karaktären James Bond som vi inte tidigare har kunnat se. Föregångarna till Daniel Craig har varit kvinnotjusare och herrar med inga som helst problem i världen, medan Daniel Craig istället har visat på en betydligt mer känslosam och mänsklig Bond, som inte verkar vara exakt lika oövervinnerlig som de tidigare versionerna av den brittiska superagenten.

Jag har alltid tyckt mycket bra om Bondfilmerna, och mest på grund av att det inte bara är bra skådespelare utan också för att filmerna har bland de bästa av actionscener som gjorts i filmvärlden. Det är alltid spektakulära scener som spelas in, och det går knappast att tänka sig vad det krävs av alla stuntmän för att göra scenerna möjliga.

Den sista Bondfilmen för Daniel Craig heter Spectre och blir hans fjärde i ordningen. Det är synd att han kommer, och framför allt vill, lämna Bond, men det är förståeligt att han inte vill fastna i den rollen. Det kommer att bli intressant att se vem som plockar upp stafettpinnen efter Daniel Craig och det pratas mycket om att Idris Elba, från bland annat serien Luther, ska ta över. Han uppfyller ju kraven om att vara britt, så där finns inga problem. Annars skulle jag tycka att det var intressant om Benedict Cumberbatch fick rollen, men i ärlighetens namn så kanske han inte andas lika mycket manlig råstyrka som Elba gör. Jag tycker ändå att det skulle vara ett bra val om Elba blev nästa Bond, för jag tror att han skulle göra det helt makalöst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *