Välkomna till bloggen!

Jag tycker att det ska bli jätteroligt att få dela med mig av det jag tänker och funderar kring, framför allt kring de ämnena som jag älskar allra mest. Det kan tyckas vara ganska stereotypt att en ung tjej som jag är intresserad av så ytliga saker som kändisar och mode, men jag tycker verkligen genuint att det är intressant, och det är också därför som jag kommer att skriva om det. Ni får tycka vad ni vill om det, jag kommer i alla fall att ge mitt intresse det fokus som det förtjänar, för jag har precis lika mycket rätt att skriva om saker som alla andra.

Jag vet också att det finns många människor som delar mitt intresse. Därför kommer jag inte att tala för döva öron, utan det finns de som vill lyssna och som vill prata om det. Jag ger er nu en möjlighet att dels prata om de ämnen som jag tar upp här på bloggen, och dels komma med förslag på sådant som ni tycker hör hemma här. Jag kommer stå som envåldshärskare om vad som publiceras eller inte, men jag ska göra mitt bästa för att blanda innehållet så gott det går.

Min förhoppning är att den här bloggen kommer att bli en avkopplande och underhållande blogg som ger många människor en liten paus i vardagen, där de lättare ämnena kan avhandlas och där vi bara läser om sådant som vi faktiskt tycker är intressant, men kanske egentligen inte har något nytta av. Hoppas ni tycker att det ska bli lika kul som jag tycker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *